GolfScenes, upea maisemakalenteri

LINKIT

Klikkaamalla kuvaa, saat sen suuremmaksi ja voit selata kuvia manuaalisesti.

GOLFSCENES - upea golfkalenteri

Ainutlaatuinen liikelahja edustaa koko vuoden!

k,alenteriFinnish Golf Scenes -kalenterin voi painaa omalla logolla varustettuna. Finnish Golf Scenes -panoramakalenteri esittelee 12 suomalaisen huippukentän parhaita väyliä eri vuodenaikoina. Laadukkaan panoramakalenterin voi painaa yrityksesi tervehdyksellä ja logolla varustettuina, jolloin kalenterin alareunan viesti muistuttaa antajastaan näkyvästi koko vuoden ajan. Edustava liikelahja kotimaassa ja ulkomailla

Kalenterin on kuvannut ja julkaissut vuodesta 2005 alkaen valokuvaaja Harri Vaskimo Actionphoto Oy:stä.

 

 

Kalenteriesite

Katso kalenteriesite täältä.

Korkeaa kotimaista laatua

Finnish Golf Scenes -panoramakalenteri on näyttävä A3-kokoisena ja kalenteri sopii liikelahjaksi niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Kalenterin englanninkieliset kuvatekstit kertovat, mikä suomalainen kenttä ja väylä on kyseessä. Kunkin kalenterikuukauden ohella on sivulla esillä myös seuraavan kuukauden päiväjärjestys pienoiskoossa.

Kierresidottu kalenteri on painettu Galerie Art gloss 300 g sekä Galerie Art Silk 170 g -papereille SP-Painossa Hyvinkäällä.

Golfkenttäkuvista on saatavilla myös näyttäviä panoramatauluja kolmessa eri koossa.

Hinnat

Kysy tarjous Harrilta. Tilaa kalenteri 31.10.2014 mennessä ja toimitus tapauskohtaisesti suoraan asiakkaalle marraskuun alkupuolella. Liikelahjana tilatut, yli 100 kappaleen tilaukset toimitetaan yrityksen omalla logolla ja mainostekstillä varustettuna alareunan 47 cm x 5 cm:n tilassa ilman lisäveloitusta mustalla värillä painettuna.

Valokuvaajan yhteystiedot:

Harri Vaskimo: mp. + 358 40 523 1799 / harri@actionphoto.fi