Bongausyhdistys (epävir.)

LINKIT

Klikkaamalla kuvaa, saat sen suuremmaksi ja voit selata kuvia manuaalisesti.

Finnish Golf Course Collectors Association Nextee ry.

Yhdistyksen tavoite

Yhdistys on perustettu golfkenttä keräilyharrastuksen edistämiseksi.

Toiminta

Yhdistykseen liitytään maksamalla 20 € suuruinen liittymismaksu. Jäsenmaksua ei ole.

Yhdistys pitää vuosittaisen seminaaripäivän, jonka yhteydessä pidetään myös vuosikokous.
Seminaaripäivä koostuu yhteisestä tapaamisesta, jossa pidetään esitelmiä matkakertomuksista ja yleensä golfiin ja yhdistyksen omiin asioihin liittyvistä asioista. Tilaisuuden luonne pyritään pitämään rentona ja yhdessäolon keskustelutilaisuutena.

6-reikäinen kenttä, jossa väylät ovat vähintään par 3 väyliä, ei pitch & putting, hyväksytään yhdeksi bongausyksiköksi.

Kentän laajentuessa toimivat samat säännöt kuin pykälässä 2.

Bongatessa kenttää tulee kirjata ylös vähintään päivämäärä ja kenen kanssa on pelannut kentän.

Lisätiedot, kuten seuran perustamisvuosi, kentän avausvuosi, arkkitehti ja kentän tiedot sekä kuvaus suositellaan kirjattavaksi. Lisäksi on hyvä kirjoittaa oma arvostelu ja mahdolliset erikoisuudet kentästä bongauskalenteriin.

Bongauksia pidetään yllä kentittäin ja maittain.

300 kenttää (bongausta) tai vaihtoehtoisesti 30 maassa kenttiä kerännyt henkilö hyväksytään varsinaiseksi jäseneksi. Varsinaiseksi jäseneksi pääsee hakemalla yhdistyksen jäsenyyttä hallitukselta.

"Kisällijäseneneksi" pääsee, kun on bongannut 100 kenttää (bongausta).

Yhdistyksen toimintaan voi tulla mukaan ulkojäsenä pienemmääläkin kenttämäärällä (bongauksella).

Pyhtäällä 10.11.2003
Lassi Tilander HGK, Pekka Günther KG, Kai Kilappa KG, Mika-Matti Orrela KG ja Antti Rajatalo KG.